eTWINNING PROJEMİZ: HEYECANLI BEKLEYİŞ

Okulumuz  Müdür Yardımcısı/Sınıf Öğretmeni Gülsun Yıldız,  24.02.2021 tarihinde 'Heyecanlı Bekleyiş' ETwinning Projesini 4.sınıf öğrencileri ile uygulamaya başlamıştır. Projede her ay belirlenen kitaplar öğrenciler tarafından farklı web-2 araçları kullanılarak seslendirme, görselleştirme, günümüz teknolojisinden yararlanarak kitap okuma alışkanlıklarını aileleri ile birlikte şekillendirecekleri bir projede yer alacaklardır. Bu projede amaç öğrencilerin okuyan okuduğunu anlayan yorumlayan bireyler olasına katkı sağlamaktır. Projedeki tüm veliler ve öğrenciler proje için çok heyecanlı olduklarını dile getirmişlerdir. Okul idaresi ve rehber öğretmeni projede görev alan tüm ekibe gereken bütün desteği sağlayarak ekibi yanında olduklarını belirtmişlerdir. Projede okutulan kitapların yazarları ile tanışma toplantıları düzenlenecek ve etkileşim sağlayacaklardır.

26.05.2021 320

26-05-2021