OKUL MÜDÜRÜMÜZ BAŞÖĞRETMEN MUTLU BULUT'un CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

OKUL MÜDÜRÜMÜZ BAŞÖĞRETMEN MUTLU BULUT'un CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Değerli Öğretmenlerim,Öğrencilerim,Sayın Misafirlerim,

   19 Mayıs 1919’da bandırma vapuru ile başlayan özgürlük mücadelesi  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde aziz milletimizin kenetlenmesiyle başarıya ulaşmış ve sonucunda Büyük Önder Atatürk’ün  “Türk Milletinin tabiat ve şiarına en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir.” diyerek  yeni Türkiye Cumhuriyeti Devletini  kurmuştur.

Değerli Misafirlerim,

Emin adımlarla ilerleyerek Cumhuriyet'imizin 100. yılına gelmişken atalarımızdan almış olduğumuz bu kutsal mirası gelecek nesillere daha sağlam ve güvenilir bir şekilde ulaştıracağımıza ve daha yüzlerce yıl hür yaşamaya olan inancımızdan asla taviz vermeyeceğimize olan inancım tamdır.

Şanlı tarihimizin her döneminde imkansızı başararak, destanlar yazan kahraman ecdadımızdan aldığımız güç ve ilhamla bağımsızlık ruhumuzu her zaman canlı tutarak, 100 yıldır yapmış olduğumuz kutlu yürüyüşümüzü sürdürmek için daha çok çalışacağız, daha çok gayret göstereceğiz. Her durum ve şart altında ayrıştırmadan,ötekileştirmeden bir ve beraber ülkemize,cumhuriyetimize,al bayrağımıza sahip çıkacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurtuluş Savaşımızın eşsiz komutanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyor; öğretmenlerimin cumhuriyetimizi emanet edeceğimiz göz bebeklerimiz sevgili öğrencilerimin ve siz değerli misafirlerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor,sevgi ve saygılarımı sunuyorum…

 

                                                                                      Mutlu BULUT

                                                                           Başöğretmen Okul Müdürü

28.10.2023 144

İLETİŞİM

Adres:
Yeşilbağlar Mah. Turgutpaşa Cad. Sezin Sok. No 12 Pendik/İST. ULAŞIM 1. KartalTopselvi Minibüs Turgutpaşa Cd. 50m 2.Pendik Topselvi Minibüs Hakmar durak 200m 3.METRO YakacıkAdnan Kahveci durak 2.çıkış 350m 4.PenKadıköy İBB 16Y Hudut cd. durağı 200m


Telefon
(216) 488 6060


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın