Kurum Adı : Öğretmen İbrahim Öztürk İlkokulu
WEB Adresi : http://oiozturkio.meb.k12.tr
Adres : Yeşilbağlar Mah. Turgutpaşa Cad. Sezin Sok. No 12 PENDİK İSTANBUL

VİZYON
“Bilgi ve beceri gelişimine ulaşmış, daha iyisi için çalışan, örnek bireylerin altyapısını oluşturmada her öğrenciyi bir birey olarak ele alan, teknolojik donanıma sahip, yaşadığımız çevrede herkes tarafından tercih edilen, eğitim sektöründe en iyi kurum olmak” vizyonumuzdur.

MİSYON
“Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, 21. yüzyıla hazır, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için varız.” Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Türkçe’yi doğru ve güzel konuşup yazabilen iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde üst öğretime ve hayata hazır, mutlu, çağdaş, kendini ifade edebilen, sosyal, yapıcı, sağlıklı, özgür, yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmek misyonumuzdur.

Güncelleniyor.

Öğretmen Sayısı : 34
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 727
Öğretim Şekli : Tekli.
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 09.00 - 14.30
Derslik Sayısı : 28 Atölye-İşlik Sayısı : 3
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 1
Lojman Bilgisi : Boş.
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Doğalgaz

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İstanbul il merkezine 25 km. (Üsküdar) Pendik İlçe Merkezine 1 km.
Ulaşım : Pendik´ten: Pendik - Topselvi Minibüsleri ile Sapanbağları Hakmar durağından 100m.16Y Yeşilbağlar - Kadıköy Hudut Caddesi durağından 100m. E-5 Kadıköy istikametinden:130, 130A, 130Ş, 16C, 17K hatlarından Kartal - Pendik arasında bulunan Keresteciler durağından 200m. Kadıköy istikametinden 16Y ile Sapanbağları Hudut Caddesi durağından 100m.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi :

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR