Believe in Yourself and Just Speak Erasmus+eTwinning Projesi 2022

Believe in Yourself and Just Speak Erasmus+eTwinning Projesi 2022

Okulumuz İngilizce Öğretmeni ve eTwinning İstanbul Koordinatörü İlknur Gözeri'nin kuruculuğunu yaptığı İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün İlkokul 4. Sınıf düzeyindeki Believe in Yourself and Just Speak Erasmus+eTwinning Projesinde

-eGüvenlik Günü için her okul takımı bir eGüvenlik konusuyla eşleşmiş ve eşleştiği konuda işbirlikli bir kahoot sorusu hazırlamıştır.Okulumuz dezenformasyon ile ilgili ingilizce soru hazırlamıştır.Her takımın sorusundan oluşan işbirlikli kahootumuz eGüvenlik Gününde zoomda öğrencilerimiz ile birlikte oynanıp kazanana online eGüvenlik sertifikası verilmiştir.Ayrıca okul takımlarındaki öğrenciler bloggif aracıyla eGüvenlik sloganları hazırlamış bu sloganlar ortak thinglink haritasına eklenmiştir.

-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için her okul takımı keamk aracıyla bir harfle eşleşip bu harfin phinsh aracıyla okul takım bitmojilerinden bir kolaj oluşturmuştur.Okul takımımız bitmojilerinden E harfi phinsh kolajı oluşturmuştur.Projedeki okul takımları eşleştikleri phinsh harf kolajlarından canva aracında 'HAPPY 23 APRIL CHILDREN'S DAY' adlı ortak poster oluşturmuştur.

-eTwinning Günü için her okul takımı keamk aracıyla bir kelimeyle eşleşmiştir.Her okul takımının öğrencisi eşleştiği kelimeyi çizip boyayıp söylemiş ve bunlardan ortak eTwinning Günü videosu hazırlanmıştır.Her okul takımının öğrencilerinin eşleştiği kelimeyi gösterdiği resimlerle eTwinning Day on the Nineth of May brings all eTwinners in the World together who tell Believe in Yourself and Just Speak eTwinning ortak sloganını içeren google jamboard hazırlanmıştır.

04.05.2022 246

04-05-202204-05-2022
04-05-2022

İLETİŞİM

Adres:
Yeşilbağlar Mah. Turgutpaşa Cad. Sezin Sok. No 12 Pendik/İST. ULAŞIM 1. KartalTopselvi Minibüs Turgutpaşa Cd. 50m 2.Pendik Topselvi Minibüs Hakmar durak 200m 3.METRO YakacıkAdnan Kahveci durak 2.çıkış 350m 4.PenKadıköy İBB 16Y Hudut cd. durağı 200m


Telefon
(216) 488 6060


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın