OKUL MÜDÜRÜMÜZ MUTLU BULUT'un ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI MESAJI...

OKUL MÜDÜRÜMÜZ MUTLU BULUT'un ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI MESAJI...

24.04.2024 50

24-04-2024Değerli Meslektaşlarım, Değerli Velilerim ve Yarınlarımızın Teminatı Sevgili Çocuklar,

Bugün, ulusal egemenliğimizin sembolü olan TBMM’ nin kuruluşunun 104’üncü yıldönümüdür. 
Bugün, yok edilmeye çalışılan bir ulusun tek bilek, tek yürek haline geldiği bir gündür. . 

Bugün ‘Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ şiarıyla kurulan Meclisimizin, tam bağımsızlık konusundaki azim ve kararlığımızı tüm dünyaya ilan ettiği bir gündür..

Bugün, eski bir binada yepyeni bir ruh ve imanla, yepyeni bir devletin temellerinin atıldığı gündür. 

Bugün Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde “Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır” öngörüsüyle tutuşturulan bağımsızlık meşalesinin Ankara’da, Anadolu’nun dört bir yanını aydınlattığı gündür.

Ve bugün, dünya çocuklarının her yıl kutladığı ilk ve tek bayram günüdür.    

        Mutluyuz  Gururluyuz.

        Büyük Önder M.Kemal ATATÜRK Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı bu günü çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına armağan ederek gelecek nesillere verdiği değeri ve onlara olan güvenini ifade etmiştir. Tüm dünyaya sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk, kardeşlik ve barış mesajları vererek; heyecanla, coşkuyla, rengârenk görüntülerle ve dünya çocuklarıyla birlikte bu güzel bayramı en güzel duygularla kutlamaktan da büyük kıvanç duymaktayız.

     Millet olarak bizlere düşen görev, bağımsız bir ülkenin onurlu fertleri olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza en iyi şekilde anlatmaktır. Milli değerlerine bağlı, kendine güvenen, Türkiye’nin geleceğine inanan, okuyan, araştıran, vizyon sahibi, girişimci, dürüst ve çalışkan nesiller yetiştirmek ülkemize ve bu mirası bizlere emanet eden şehit ve gazilerimize olan vazgeçilmez borcumuzdur.

       Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal ve mücadele arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyor; başta bugünü anlamlandıran çocuklarımızın, ülkemizin, milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.

 

İLETİŞİM

Adres:
Yeşilbağlar Mah. Turgutpaşa Cad. Sezin Sok. No 12 Pendik/İST. ULAŞIM 1. KartalTopselvi Minibüs Turgutpaşa Cd. 50m 2.Pendik Topselvi Minibüs Hakmar durak 200m 3.METRO YakacıkAdnan Kahveci durak 2.çıkış 350m 4.PenKadıköy İBB 16Y Hudut cd. durağı 200m


Telefon
(216) 488 6060


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın