OKUL MÜDÜRÜMÜZ MUTLU BULUT'un YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM MESAJI

OKUL MÜDÜRÜMÜZ MUTLU BULUT'un YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM MESAJI

"Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Sevgili Öğrencilerim ve Kıymetli Velilerim,

 

Uzun bir yaz tatilinin ardından yepyeni bir başlangıçla ve tatlı bir heyecanla okullarımızı açıyoruz.

 

Değerli Meslektaşlarım,

Eğitim alanında kazanılacak başarıların doğru bir rehberlikle en büyük pay sahibi şüphesiz sizlersiniz. Öğretmenlerimiz merkeze öğrencilerini alarak onlara bilgiyi ana kaynağından aktaracak ve onları güzel yarınlara hazırlayacak olan yegane şahsiyettir. Sizlere emanet edilen yavrularımızın yüreğine dokunacak,onları iyi bir insan olarak yetiştirecek olan sizlersizniz.Öğretmenlerimize olan güven ve inancımız tamdır.

 

Kıymetli Velilerim,

 Öğretmen İbrahim Öztürk İlkokulu Yeşilbağlar Mahallemizde bulunan ve 1975 yılından beridir yani yaklaşık 50 yıldır sizlere hizmet eden köklü bir eğitim kurumudur. Bizler büyük ve güçlü bir aileyiz.Sizlerden mahallenizin okuluna her daim sahip çıkmanızı bekliyorum Sizlerin fedakârca,üzerine titreyerek yetiştirdiğiniz yavrularınız bizlere emanettir. En kıymetlilerimiz ve yarınlarımız olan yavrularımızı sizlerle birlikte yaşama hazırlayacağız. Unutulmamalıdır ki hepimizin bildiği gibi eğitim ve güzel davranışlar ilk önce ailede başlar,okulda gelişir, toplumda pekişir. Gelişim çağında olan öğrencilerimizin eğitimine ayıracağınız zaman ve özverinizden ötürü her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın eğitimi, tek başımıza bizim altından kalkamayacağımız kadar büyük ve önemli bir sorumluluktur.Öğretmenlerimiz ile sağlıklı bir işbirliği ve iletişim ile her zaman başarının yakalanacağına olan inancım tamdır.

 

Sevgili Öğrencilerim,

Bizlerin burada olma sebebi sizlersiniz.Okulumuz sizlerin sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmeniz için gerek akademik gerekse sosyal gelişiminizi destekleyecek  her türlü önlemi almıştır. Sizleri seviyor ve güveniyoruz.

 

     Bu vesile ile 2023/2024 eğitim-öğretim yılının fedakâr öğretmenlerimize, saygıdeğer velilerimize ve en önemlisi de gözbebeğimiz olan sevgili öğrencilerimize başarı ve güzellikler getirmesini diliyorum.

 Saygı ve Sevgilerimle…

10.09.2023 135

İLETİŞİM

Adres:
Yeşilbağlar Mah. Turgutpaşa Cad. Sezin Sok. No 12 Pendik/İST. ULAŞIM 1. KartalTopselvi Minibüs Turgutpaşa Cd. 50m 2.Pendik Topselvi Minibüs Hakmar durak 200m 3.METRO YakacıkAdnan Kahveci durak 2.çıkış 350m 4.PenKadıköy İBB 16Y Hudut cd. durağı 200m


Telefon
(216) 488 6060


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın